Betaling

Hos Gro.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express

 

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Data du sender i forbindelse med køb - betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem.

Hverken Gro.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra Gro.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

 

 

Levering

Alle produkter på Gro.dk ligger på vores lager, hvilket gør at vi kan afsende varerne straks efter din bestilling er registreret. Varerne vil senest blive afsendt indenfor 3 arbejdsdage efter din bestilling er gennemført.

Så snart vi har afsendt dine varer, modtager du en forsendelses bekræftelse pr mail. Her finder du link til tracking-nummeret på din ordre.

 

De bestilte varer sendes med UPS eller DPD. Din forsendelse er forsikret af DPD / UPS og Gro.dk.

 

Forsendelser i Danmark er forsikret af DPD. Fast pris på 75 kr.

Forsendelser til Europa, inkl. Færøerne og Grønland: forsendelsen er forsikret af UPS. Fast pris på 75 kr.

Forsendelser til landene udenfor Europa: forsendelsen er forsikret af UPS. Fast pris på kr. 180,-

 

 

Reklamationer

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen, samt fulgt vores vaskevejledning.

 

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede, så vent med at sende varen retur, til du har kontaktet os.

 

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt kundeservice på: kontakt@gro.dk.

Vi tager forbehold for prisændringer samt indtastningsfejl på siden.

 

Returret

Vores side er opbygget så du som kunde får den bedst mulige visuelle oplevelse af produkterne hos gro.dk. Alligevel har du altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.

 

Vi ønsker, at du som kunde får en helt speciel købsoplevelse hos gro.dk, og vi tilstræber at du som kunde opnår tilfredshed med dine køb.

 

Sammen med de varer du returnerer, bedes du udfylde returseddel som er vedlagt din forsendelse.

Her er der mulighed for at få refunderet dit tilgodehavende eller ombyttet varen til noget andet. Dette vil ske så snart vi modtager din vare retur.

 

Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være, hvis du ønsker en anden størrelse eller en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.

 

Nyheder.

Hvis du er interesseret i at følge med i, hvad vi laver, kan du følge os på Facebook.dk/gro eller samt via vores nyhedsbrev.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på gro.dk/newsletter

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Dette gøres ved at opsige nyhedsbrevet på gro.dk/newsletter.